Tonerland sælger billige printerpatroner over nettet

Personer arbejder sammen om papirarbejde

Det kan være ret irriterende, når printeren løber tør for blæk, for man opdager det ofte først, når man skal bruge den. Og hvis man skal skynde sig ned til kontorbutikken efter en ny patron, er det ikke altid sikkert, de har den model man skal bruge. Og desværre koster det ofte en del mere, end hvis man havde købt en patron på nettet. Ofte købes patronerne nemlig direkte hos producenten, og derfor sparer man en masse penge den vej. Køb eventuelt dine Brother printerpatroner hos Tonerland, da det virkelig kan betale sig.

Køb de rigtige patroner online

Nogle synes, det er utrolig svært at finde ud af, hvilke patroner man skal købe til sin printer. Men eksempelvis Brother printerpatroner passer til langt de fleste Brother printere. Den eneste forskel er størrelsen på patronen.
Når du går ind på hjemmesiden, skal du faktisk bare vide to ting: Hvad printeren hedder, og hvilken farve du mangler. Tonerland har gjort det rigtig nemt, ved at liste alle modellerne, så man hurtigt og nemt kan danne overblik. Det kan være du har en bestemt Brother printer, men når du har været inde og finde den, kan du se forskellige udgaver af Brother printerpatroner. Disse vil være originale blækpatroner, men man kan også få nogle, der kaldes kompatible. Disse er ofte billigere, men man kan risikere, at printeren ikke vil læse denne type patron. Der sidder en lille chip i nu eksempelvis Brother printerpatroner, som kan mangle i kompatible patroner. Hos Tonerland er dette dog ikke et problem, da de kompatible patroner har sådan en chip i sig.
Hvis du har mod på det, kan man også i enkelte printere få patroner, man selv kan fylde med blæk. Det kan dog være lidt svært, hvis man ikke har styr på det, så vi vil altid anbefale at købe en færdiglavet patron.

Inden du køber printer

Hvis du synes det er på tide enten at få en printer eller at skifte den gamle ud, er der er par småting, der er gode at vide før køb.
Først og fremmest kan man spare en del penge, ved kun at printe i sort/hvid. En laserprinter bruger toner til at printe, hvilket ikke kræver nær så meget væske, og generelt er billigere pr. print. De er tilmed meget hurtigere.
Hvis du derimod gerne vil printe billeder i høj kvalitet, kan en inkjet printer være en formidabel løsning. Den bruger blæk, men resultatet bliver mere klart. Hvis du tilmed printer på fotopapir, bliver resultatet godt.
Overvej tilmed om du vil have en trådløs printer, så du kan printe via internettet, og så kan hele familien printe fra hele boligen. Disse er dog ofte dyrere end en printer med ledning, så hvis du alligevel skal have printeren ved siden af computeren, kan du spare penge der.
Enkelte printere har tilmed en scanner, så du kan scanne dokumenter og billeder ind på computeren. Undersøg også om blækpatroner til printeren er meget dyre. Det kan godt betale sig at købe en lidt dyrere printer, hvis blækket er billigere.

Redaktion

Read Previous

Keyhangers.dk tilbyder keyhangers med gratis opsætning af design

Read Next

Kostume-Pusheren har et stort udvalg af kostumer med mange kategorier

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk