Keyhangers.dk tilbyder keyhangers med gratis opsætning af design

keyhanger-tryk

Mange kan nikke genkendende til rod og uorden i nøglerne. Det er besværligt at have en masse forskellige nøgler i samme nøglebundt. Man fumler og roder ofte med en masse nøgler for at finde den man skal bruge. Det du har brug for, er en god og billig keyhanger. Keyhanger.dk udbyder en masse forskellige keyhangers i en masse forskellige lækre designs, som passer til lige netop dit firma og til personlig brug. Derudover kan du helt selv bestemme designet på dine keyhangers oveni, at du får det til en god og billig pris.

Et must have på arbejdspladsen

Mange har nøgler til arbejdspladsen og private nøgler i samme nøglebundt. Det er svært at adskille nøglerne fra hinanden, og derfor opstår der tit situationer, hvor man bruger tid på at finde den rigtige nøgle. Med en keyhanger er det lettere at finde rundt i nøglerne. Det er især praktisk, da virksomhedens logo kan være på keyhangeren – så kan man kende forskel på arbejdsnøglerne og nøgler til privat brug. Det er der mange ansatte, som vil takke dig for.

Brug den til markedsføring

Med Keyhangers.dk får du gode og billige keyhangers. Du kan vælge imellem en masse forskellige slags billige keyhangers helt uden at bekymre dig om de sprænger budgettet. Du kan nemlig selv sammensætte din nøglesnor, så de passer til din økonomiske ramme. Udover det økonomiske aspekt, så er dine keyhangers en god mulighed for at få markedsført jeres brand. De er med til at skabe et synligt gadebillede, og de er især gavnlige til at brande virksomheden på forskellige messer og giveaways. Derudover kommer dine medarbejderne også til at brande virksomheden med de nye og billige keyhangers. Smart ikke?

Sæt virksomhedens personlige præg på jeres keyhangers

Keyhanger.dk tilbyder billige keyhangers med gratis opsætning af design. Det vil sige, at du helt selv kan designe jeres keyhangers. Det er en god idé at designe jeres keyhanger efter formålet. Er det specifikt til brug på arbejdspladsen eller er det til kunderne? Mulighederne er mange. Der findes en masse forskellige varianter af keyhangers. Sublilux-snoren er glat og finvævet, og den er anbefalet, hvis dit tryk har mere end fire farver. Det kunne for eksempel være jeres logo eller brand. Tube keyhangers er broderet eller dobbeltvævet, og den er anbefalet, hvis du ønsker en snor med et større særpræg.  De egner sig mest af alt til kundegaver og eventuelle giveaways. Det gør de fordi, at kunden højst sandsynligt er mere tilbøjelig til at bruge en keyhanger af høj kvalitet. Derfor kan det godt betale sig at gå op i keyhangerens designet og få produceret i gode og bæredygtige materialer.

Vælg tilbehør til din keyhanger

Hvis du også har brug for tilbehør til din keyhanger, så er der god mulighed for det. Ved Keyhanger.dk kan du vælge mellem tilbehør som kroge, plastikklips, kortholdere til ID- eller medarbejderkort, mobilsnore og karabinhager.  Mulighederne er mange. Derfor er det en god idé, at du hele tiden tænker målgruppen ind, når det gælder tilbehør.

Redaktion

Read Previous

Forsikringsportalen.dk giver dig 3 gratis tilbud på din husforsikring

Read Next

Tonerland sælger billige printerpatroner over nettet

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk