PR Agency Denmark: Discus Communications hjælper med PR

pr-bureau

Har du brug for hjælp til den PR-prægede del af din virksomhed? Så bør du overveje at hyre et professionelt PR-bureau – og du kan med fordel vælge et bureau, som både har erfaring med PR på dansk og på engelsk. I denne guide opridser vi først kort PR-feltet. Dernæst giver vi dig en introduktion til Discus Communications (PR Agency Denmark) og et par gode grunde til at vælge netop dette bureau i forbindelse med markedsføringen af din virksomhed.

Om PR

PR dækker over alt dét, som man foretager sig, når man forsøger at sprede information fra en virksomhed til offentligheden. Denne grundlæggende kommunikationsorienterede praksis omfatter blandt andet markedsanalyser, målgruppe-research og etableringen af en online tilstedeværelse. Arbejder man med PR, er viden om både traditionelle og virtuelle medier dermed essentielt.

PRs essentielle betydning

Der er stor forskel på at drive en forretning og udføre PR for samme forretning. De to områder kræver grundlæggende forskellige kompetencer. Hvis ingen ved, at din forretning findes, kan forretningen selvsagt hverken overleve eller udvikle sig. Og derfor bør du altid være opmærksom på, at forretningens PR-del er velfungerende. Dette gør du nemmest ved at hyre et eksternt PR-bureau.

Når du inddrager de professionelle PR-folk i din virksomhed, vil de først danne sig et overblik over virksomheden. Derved finder de ud af, hvad du helt konkret har brug for. Når bureauet markedsfører din virksomhed, sørger de for, at den for offentligheden fremstår både troværdig og professionel. Dertil er PR-folk som regel eksperter i virtuelle medier. De ved nemlig, at det bedste sted at skaffe nye kunder og vedligeholde relationen til de eksisterende er online.
Hyrer du et godt PR-bureau, vil du garanteret hurtigt kunne se en stigning i både salg, kundeantal og indtjening.

Discus Communications

Discus Communications er ét af de ypperste nordiske PR-bureauer. Bureauet har mere end tre årtiers erfaring med PR, og de har gennem årene hjulpet både små og store virksomheder med PR og markedsføring. Discus Communications har altid arbejdet bredt på tværs af Norden, og bureauets samarbejdspartnere omfatter nogle af de nordiske landes mest anerkendte virksomheder.

PR på både dansk og engelsk

Hvis du ønsker, at din virksomhed skal kunne operere uden for Danmarks grænser, er det altafgørende, at der både udføres PR på dansk og på engelsk. Discus Communications beskæftiger sig med begge sprog, og uanset dit behov kan du være sikker på, at både den engelsk- og den dansksprogede PR kommer til at foregå flydende og fejlfrit.

Derfor skal du vælge Discus Communications

Der er mange grunde til at hyre netop Discus Communications, næste gang du har brug hjælp for til PR og markedsføring.

For det første har bureauet mange års erfaring. For det andet tilbyder bureauet hjælp med PR på både dansk og engelsk. Og for det tredje har Discus Communications’ konsulenter særligt ekspertviden om PR i de nordiske lande. Hvad end din virksomhed er stor eller lille, under udvikling eller i forfald, vil Discus Communications utvivlsomt kunne hjælpe dig med både at optimere og videreudvikle virksomhedens PR-arbejde.

Redaktion

Read Previous

Goldentimes.dk har et stort udvalg af smykker

Read Next

TLA Media tilbyder drift og support til din hjemmeside

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk