Boernibalance.dk hjælper de små på vej

Miljøvenligt legetøj

Børn skal igennem en helt utrolig udvikling for at blive til nogle velfungerende voksne mennesker. Der er mange ting, de skal lære. Meget tidligt er det ting som motorik og balance, der skal øves. Senere skal sproget forfines, og børnene skal i gang med at lære at læse og regne. Endnu senere kommer noget mere avancerede ting til, og så kan man som forælder have problemer med at hjælpe med lektierne, men så kan børnene heldigvis enten klare sig selv eller finde hjælp andre steder.

Når børnene stadig er små, skal de dagligt øve deres motorik og balance. De skal lære at gribe fat i ting og at gå uden at falde hele tiden. Det hjælper de med på boernibalance.dk.

Slå to fluer med et smæk med børnebøger

Hos boernibalance.dk finder du en masse udstyr, der kan hjælpe dine børn med at udvikle deres motorik og balance. Der findes meget godt legetøj, der kan støtte op om det og gøre det til en leg at lære.

Vil du på samme tid arbejde med dit barns finmotorik og læseevner, så kan du slå to fluer med et smæk med børne bøger. Når du læser børne bøger med dine børn, kan du lade dem bladre. De kan også pege på tingene i bogen, og i nogle bøger kan de føle på forskellige overflader.

Læs højt for dine børn, og styrk deres sproglige udvikling. Du lærer dem samtidig, at bøger er spændende og sjove. Når de får lyst til selv at ”læse” bøgerne, kan du bare lade dem. Børne bøger til helt små børn er i tykt pap, så de små nemmere kan bladre, og så bøgerne ikke så nemt går i stykker.

Lidt af det hele

Du kan ikke nøjes med at læse nogle børne bøger eller at give dine børn legetøj, der træner balancen. Der skal lidt af det hele til. Hvis dine børn skal fungere bedst muligt, så skal de prøve mest muligt. De skal prøve at sidde stille og læse eller tegne, og de skal prøve at boltre sig i et puderum.

En god blanding med legetøj, der hjælper motorikken på vej, og balancestyrkende leg er det bedste. Det er helt okay, at dine børn har noget yndlingslegetøj, som de leger mest med. Du skal bare sørge for, at de ikke laver det samme hver dag. De skal prøve forskellige ting og lære alle livets små detaljer at kende.

Børnebøger kan også give aktiv leg

Det behøver ikke at være kedeligt og stille, hver gang I læser en bog. I nogle bøger er der sange. Så kan man lave sanglege og bruge kroppen. At klappe med hænderne, klappe sig på lårene og at røre ved sine tæer er også godt for børns udvikling.

Når du læser bøger med dine børn, som handler om dyr, så kan de lægge op til at lege dyr. Læser I om en dinosaurus, kan du spørge dine børn, hvordan en dinosaurus gør. Er der en person, der danser i bogen, så kan du og dit barn tage en lille dans.

Redaktion

Read Previous

Elektrikere er ekstra efterspurgte for tiden

Read Next

Betalte undersøgelser på nettet er en ny forretningsmodel

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk