Elektrikere er ekstra efterspurgte for tiden

Elektriker

Håndværkere har de seneste år haft kronede dage, og ordrebøgerne har været fyldte. Det har gennem de seneste år givet længere ventetider og noget højere priser på elarbejdet, end der er set tidligere. Desuden har det resulteret i, at de mindre opgaver nogle gange bliver nedprioriteret til fordel for de større opgaver.

Men hvorfor har elektrikerne så travlt?

Ordrebøgerne er fyldte hos den ene elektriker i Holbæk efter den anden

At din yndlings elektriker Holbæk har travlt kan læses direkte af ordrebogen. Der har nemlig generelt over hele byggebranchen været virkeligt travlt, og der har ikke siden 2011 været skrevet så mange opgaver og kunder på venteliste. Desuden er der rekordlav arbejdsløshed blandt elektrikerne, og en simpel søgning viser at rigtigt mange elektrikerfirmaer tilmed søger flere hænder til at løfte de mange opgaver.

De fyldte ordrebøger har nemlig også resulteret i en mangel på arbejdskraft, og her er det særligt de lokale og mindre virksomheder, som kæmper med at finde arbejdskraft.

Hvis du leder efter en elektriker i Holbæk, kan det således også være nødvendigt at kigge sig om lidt uden for Holbæk, hvis du synes, at ventetiden er for lang.

Covid19 har sat ekstra gang i håndværkerbranchen

I marts 2020 ramte Covid19 Danmark med storm, og det betød som bekendt en landsdækkende (og international) lockdown af de helt store. Folk kunne ikke møde ind på arbejde, eller også måtte de arbejde hjemmefra. Socialt samvær var et no go, og shopping-mulighederne var stærkt begrænsede,

Og det resulterede i, at folk i stedet begyndte at bruge deres penge på forbedringer af deres hjem i det ene eller andet format. Det være sig for eksempel småreparationer, man bare ikke har fået gjort, oprydning og opdatering af hjemmets installationer, montering af smukke, nye stikkontakter og så videre. Og fordi kunderne enten ikke gik på arbejde, eller blot arbejdede hjemmefra var det en meget fleksibel proces, når elektrikerne skulle ud til kunderne.

Derudover har det helt sikkert også spillet ind, at al den tid derhjemme har medført, at kunderne ikke længere har kunnet overse det elarbejde, som de ellers har ignoreret i lang tid, fordi der ganske enkelt har været for travlt til at gøre noget ved det.

Hvorfor skal du bruge en elektriker i Holbæk?

Baggrunden for, at du skal bruge en elektriker i Holbæk, skal naturligvis findes i, at en elektriker har en faglig ballast og en tung erfaring på området, som gør ham i stand til at udføre elarbejdet til UG. Og der er desuden rigtigt strenge regler om, hvilke arbejder du må udføre selv, og hvilke du er forpligtet til at overlade til en elektriker.

Således må du udelukkende udføre elarbejde i småtingsafdelingen, for eksempel at skifte stikkontakter eller trække forlængerledninger. Du må under ingen omstændigheder udføre arbejde, der på nogen måder piller ved eller ændrer bygningens faste installationer.

Baggrunden for de strenge regler er naturligvis, at elarbejde er meget farligt og potentielt både skadeligt for dit helbred og i værste fald dit liv. Så hold dig fra elarbejdet og lad en elektriker i Holbæk håndtere det for dig.

Redaktion

Read Previous

Mødebooking – 5 gode grunde til at vælge Partner Dialog

Read Next

Boernibalance.dk hjælper de små på vej

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk